У Туреччині зірвали концерт відомої співачки з України

0
У Туреччині зірвали концерт відомої співачки з України
Концерт співачки-мовчунки Ані Лорак у Туреччині скасували завдяки клопотанням українців.

Про це пише ТСН.

Поки на батьківщині горе-артистки триває війна, вона замовчує злочини кремля та їздить по світу з концертами. Днями запроданка вирішила виступити в Туреччині, однак українці виступили проти приїзду артистки.

Як повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін, разом з представниками посольства України вони звернулися до організаторів концерту з вимогами про скасування виступу зрадниці.

Рада директорів холдингу Kilit Hospatality Group, до якої належить концертний майданчик, підтримала пропозицію української громади.

"Скоординувавши спільні зусилля Посольства України в Турецькій Республіці, нашого Консульства України в Анталії та української громади, вдалося домогтися скасування проведення концерту Ані Лорак (Кароліни Куєк) у концертному залі The Cosmos Theatre. Це рішення ухвалила Рада директорів холдингу Kilit Hospatality Group, до якого входить мережа готелів Nirvana та згаданий концертний зал, після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості "артистки" у війні рф проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням суспільного резонансу з боку української спільноти. Продаж квитків зупинено, тим хто їх вже придбав будуть повернуті кошти", - повідомив Воронін.



Українці позитивно відреагували на такі новини та порадили й іншим країнам відмовитися від виступів запроданки: "Все правильно, хай їде геть", "Дякуємо, зрадники нам не потрібні", "Так їй і треба", "Продажна коза, а не співачка", "Хай тільки в рашці і співає".

Нагадаємо, що від початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак, яка родом з Чернівців, залишилася заробляти криваві рублі в РФ та мовчить про те, що відбувається на її батьківщині. Зрадниця продовжує платити податки країні-агресорці та навіть бере участь у пропагандистських акція - не так давно Лорак зганьбилася черговим цинічним вчинком на підтримку РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні