Українців закликали готуватися до важкої зими

0
Українців закликали готуватися до важкої зими
Чи буде енергетична ситуація зимою гіршою за попередню - це залишить, чи буде і як часто Росія буде бити по енергетичній інфраструктурі. Однак потрібно "мати план Б".

Про це в ефірі КИЇВ24 розповів керівник сектору "Енергетика" Офіс ефективного регулювання, ексміністр енергетики Олексій Оржель (2019-2020), пише ТСН.

"Потенційно, це залежить від того, наскільки часто росіяни будуть бити по енергетичній інфраструктурі.Якщо вони зосередяться свої йдар саме по мережах, по об'єктах генерації, ситуація дійсно можк бути поганою. На сьогодні відбуваються саме підготовчі, щоб знайти альтернативні джерела. Тобто, це є великі мобільні генератори, які мають заживити нашу критичну інфраструктуру. Щоб була вода, тепло", - зауважив він.

За його словами, в деяких областях може бути гірше, а десь - краще, але "ми на сьогодні маємо готуватися, щоб мати величезні запаси резервів".

"На жаль, елементарно не вистачає коштів, іноді - елемантарного обладнання, але у кожного має бути план Б.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні