На війні загинули троє військових з Волинської області. ФОТО

0
На війні загинули троє військових з Волинської області. ФОТО
25 липня, вечері, стало відомо, що на війні з російськими окупантами загинув житель села Хотешів Володимир Царук.

Про це повідомляє Камінь-Каширська громада.

Чоловік народився у 1978 році.

«Непоправне горе для всіх нас, а найбільше болить для рідних людей. Камінь-Каширська міська рада висловлює сердечні співчуття родині Володимира Царука. Вічна і світла пам'ять Захиснику. Спочивай у мирі та спокої, воїне, якого не судилося дочекатися», - йдеться у повідомленні.



На Донеччині загинув Герой з Волині Валентин Ошайко.

Про це повідомляє Мар'янівська селищна рада.

17 липня 2023 року під час виконання службових обов’язків загинув старший сержант Ошайко Валентин Петрович, 31.01.1977 року народження внаслідок штурмових дій збоку противника біля населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області.

Валентин Ошайко захищав Батьківщищу із 2014 року в зоні АТО/ООС та був призваний по мобілізації до Збройних Сил України 28.03.2022 року.

«Щирі співчуття батькам, дружині, дітям, рідним та близьким», - кажуть у громаді.



На війні загинув 30-річний Герой з Волині Олег Олесь.

Про це повідомляє Луківська громада.

Обірвалося життя ще одного воїна України, жителя нашої громади з с Миляновичі, Олеся Олега Олеговича, 08.11.1992 року народження.

«Громада втратила мужнього воїна, батьки сина, односельчани друга... Його жертовність та самопожертва заслуговують на велику вдячність і вічне визнання, а сміливість і відвага - на повагу та пам'ять. Він був прикладом того, що справжні герої завжди готові стати на захист інших, навіть ціною своєї власної безпеки», - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні