Цим чотирьом знакам Зодіаку пощастить у серпні

0
Цим чотирьом знакам Зодіаку пощастить у серпні
Серпень можна назвати одним з найбільш ретроградних місяців в році, бо вісім планет з десяти можливих будуть перебувати в такому положенні. Звичайно, крім Місяця і Сонця, бо вони ніколи не бувають ретроградними.

Про це пише УНІАН.

1 серпня буде Осетрова повня. Її назвали саме так, тому що в цей день найкраще ловиться осетер. З іншого боку місяць буде перебувати у Водолії - знаку свободи, незалежності, інтелекту. Тому добре розлучатися з прихильностями, які втратили актуальність, закривати гештальти і двері, за якими вам більше нічого взяти. Крім того, повня буде в напрузі з Юпітером. Це говорить про великі очікування, а потім розчарування. Не варто будувати ілюзій.

Оскільки повня буде проходити у Водолії, то у них дуже хороші шанси обзавестися новим будинком або повернутися додому з-за кордону, побудувати сім'ю. Водолій - це саме той знак Зодіаку, який може бути успішним у фінансових питаннях, може спостерігатися творчий підйом.

Хороший період триватиме у Левів, бо Венера ніяк не може покинути їхній знак Зодіаку. Кохання, щастя, взаємовідносини будуть на висоті. Це найбільш заповзятливий і найвдаліший знак у серпні, особливо якщо вони повернуть колишніх ділових партнерів. Саме в ретроградну Венеру їм варто це зробити, тому що їхні стосунки стануть ще кращими і у Левів з'явиться більше можливостей і грошей. Тобто на них чекає кар'єрне просування.

Також хороший період буде у Тельця. Далекі подорожі, поїздки за кордон, відпустка, взаємини з далекими родичами можуть налагоджуватися. Можуть бути великі просування в кар'єрі і в фінансових питаннях.

І наостанок Рак. У них будуть добре йти справи з отриманням освіти, здачею іспитів. Вони можуть бути весь час в поїздках. Вдалими будуть відрядження. І, звичайно, можуть бути хороші домовленості про фінанси. Також хороший взаємозв'язок з покровителем, може бути просування в кар'єрі найближчий рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні