Відома українська співачка вперше за час війни повернулася до Києва. ВІДЕО

0
Відома українська співачка вперше за час війни повернулася до Києва. ВІДЕО
Співачка Віра Брежнєва, яка з початком повномасштабної війни засудила дії рф і допомагала співгромадянам, повернулася до України.

Так, виконавиця на сторінці в Instagram поділилася відео, як вона на потягу прибуває на столичний залізничний вокзал. У ролику Брежнєва показалася на пероні, де на неї чекали друзі з соняшниками.

Також Віра поділилася, як від щастя, що приїхала додому, бігала холом центрального залізничного вокзалу:

"Мій сонячний Київ. Мої чудові друзі. Моя найочікуваніша подорож", - коротко підписала відео Брежнєва.



Також виконавиця показалася на вулицях української столиці, і як завітала в шоурум до друга, дизайнера Руслана Багінського.



Ціль свого візиту до Києва Брежнєва не розкрила, так само не розповіла, чи залишається в українській столиці назавжди, чи тимчасово. Як відомо, у Брежнєвої та її чоловіка, композитора Костянтина Меладзе в центрі Києва є нерухомість. Також під Києвом у Меладзе є будинок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні