Путін заявив, що хоче переговорів з Україною

0
Путін заявив, що хоче переговорів з Україною
США й НАТО разом з Україною відмовляються від переговорів із РФ, хоча Москва до них нібито готова.

Про це 28 липня на саміті Росія – Африка в Санкт-Петербурзі (РФ) заявив президент країни-окупанта РФ Володимир Путін, повідомляє Гордон.

"Усі суперечності мають вирішувати під час переговорів, але проблема полягає в тому, що з нами відмовляються вести переговори!" – заявив глава Кремля.

В основі конфлікту, який спричинив війну в Україні, як стверджує Путін, нібито лежить створення загроз безпеці Росії з боку США й НАТО.

"А вони, ще раз повторю, відмовляються від переговорів щодо питань гарантування рівної безпеки для всіх, зокрема Росії. Та й сама Україна, а точніше сьогоднішній український режим, відмовляється від переговорів. Офіційно про це заявили, і президент України <Володимир Зеленський> ухвалив відповідний декрет щодо цього питання, який забороняє вести переговори", – сказав Путін.

Він наголосив, що неодноразово заявляв про нібито готовність Росії до переговорів, проте Москва, за словами президента країни-окупанта, "не може нав'язувати" їх.

Таку заяву 28 липня зробив і прессекретар російського президента Дмитро Пєсков, повідомляє російське пропагандистське агентство "РИА "Новости".

"Росія зберігає відкритість до врегулювання щодо України, а Київ навіть зараз, у досить непростій для себе ситуації, відкидає можливість діалогу", – заявив Пєсков.

Він також анонсував зустріч президента РФ із представниками країн Африки, на якій "планують обговорити українську проблематику".
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/war/putin-zajaviv-shcho-rf-nibito-gotova-do-dialogu-ale-z-neju-nihto-ne-hoche-rozmovljati-1675032.html
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні