Дві області рф хочуть об'єднатися з окупованими територіями України

0
Дві області рф хочуть об'єднатися з окупованими територіями України
Воронезька і Ростовська області рф планують наприкінці серпня підписати з окупованими районами Донецької та Луганської областей угоду про створення Співдружності.

Про це повідомляє ростовський губернатор Василь Голубєв в інтерв'ю на форумі «росія-Африка», передає Варта1.

Він заявляє: «До 2014 року був єврорегіон »Донбас«. Тоді Луганська, Донецька, Ростовська, а трохи пізніше Воронезька області приєдналися до цього єврорегіону. Це структура, яка в Європі існувала, так зване прикордонне співробітництво між регіонами, які прилягають до іншої країни. Усе зруйнувалося після 2014 року, але наші контакти з »ДНР« і »ЛНР« були постійними. Люди приїжджали, оформлювали громадянство РФ на території Ростовської області. А потім ми вирішили повернутися, ініціювали таку угоду, яка називатиметься »Співдружність «Донбас»«. Усі регіони підтвердили свою участь».

На його думку, дві російські області, а також окуповані частини двох українських областей нібито «об'єднує слово »Донбас«, це і є чотири регіони, які входили в територіальне поняття »Донбас«».

Угоду підпишуть наприкінці серпня в Ростовській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні