Росіяни готуються до нових потужних обстрілів українських міст

0
Росіяни готуються до нових потужних обстрілів українських міст
Армія агресорки Росії розпочинає підтягувати стратегічну авіацію. Таким чином росіяни готуються до певних маневрів та можуть готуватись до майбутніх атак по території України.

Про це в ефірі національного телемарафону розповіла керівниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, активність ворожої тактичної авіації на південно-східному напрямку була потужною. Це може вказувати на те, що "ворог збирає розвідувальні дані і може готуватися до потужних атак на майбутнє".

Гуменюк зауважує, що цілком ймовірне посилення присутності ракетоносіїв російського флоту в морі за дві-три години. Однак у пунктах базування вони абсолютно готові.

"Є практика, що окупанти б’ють з бухт. Хоча це дуже небезпечно і для самого ракетоносія, і для тих кораблів, що перебувають поруч. Але таку практику вони застосовують", - додала представниця ЗСУ.

Зараз окупаційна армія намагається підтягнути рівень обстрілів по Правобережжю до попередніх діб, "коли їм вдавалося максимально активно бити".

"Вони відчувають снарядний голод - хоча виходять на рівень 50-60 обстрілів на добу. Вони доводили їх майже до 30, коли не було чим. Зараз знову активізуються. Херсону цієї ночі діставалося дуже потужно", - додала Наталія Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні