Вихователь дитбудинку продавав дітей на органи у Європу. ВЫДЕО

0
Вихователь дитбудинку продавав дітей на органи у Європу. ВЫДЕО
Ще у червні 2023 року затримали чоловіка, який намагався продати 11-місячну дитину за кордон, а лише 29 липня опублікували його відеозізнання.

Про це пише Радіо Трек.

«Тепер справа за правоохоронцями та судом» – зазначив Погоріляк. 

На відео – 43-річний Денис Вароді, уродженець Закарпаття, який працював у Перечинській школі-інтернаті, розповідає про свою спробу продати 11-місячну дитину в Європу за 25 тисяч доларів. 

Торговець дітьми зізнається, що чітко усвідомлював, що везе дітей «на органи». При тому, що батькам він казав, що діти будуть усиновлені в європейські родини.

У цьому сенсаційному відео від Дениса Вароді йдеться про те, що в Перечині дітей колишньої школи-інтернату вивозили за кордон на органи в 2010-2014 роках. А також кілька випадків про 2016-2018 роки.

До цього додає, що й інші працівники Перечинського інтернату брали участь у вивезенні дітей на органи за кордон.

Підозрюваний чітко називає, хто саме брав участь: директор школи-інтернату, юрист із села Туриця та син директора з Ужгорода. 

«Коли вивозили 25 дітей під виглядом лікування, то поверталось тільки 23», – мовить чоловік.

Він також додає, що переважно обирали дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Говорить, що торгівлю дітьми приховували й працівники з відділу освіти. 

«Деякі були перевірки у школі-інтернаті, а саме працівників з відділу освіти, інших інстанцій. Вони це все покривали…час від часу проходили перевірки і все це замовчувалось», – каже підозрюваний із Закарпаття. 



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні