В РНБО натякнули, що в рф може відбутися ще один заколот із походом на москву

0
В РНБО натякнули, що в рф може відбутися ще один заколот із походом на москву
Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов натякнув, що в Російській Федерації може відбутися ще один заколот із походом на Москву,

Про це пишуть Патріоти України.

Про це секретар РНБО повідомив у мікроблозі Twitter. "Поточна ситуація для Кремля складається таким чином, що нереалізоване бажання другого наступу на Київ буде затьмарене гострою необхідністю готуватися зустрічати другий похід на Москву. І ця подія не дуже відтермінована у часі. Видавлену з тюбика пасту – зростання протесту різного кольору незадоволених на Росії – назад не запхати…", - наголосив Данілов.

Спроба заколоту у РФ
23-24 червня 2023 року у Росії відбулася спроба заколоту ватажка приватної військової кампанії "Вагнер" Євгена Пригожина. Зокрема, Пригожин заявив, що почав "Марш справедливості", мета якого-дійти до Москви. Він звинуватив російських військових у нанесенні удару по одному з таборів своєї ПВК за наказом міністра Сергія Шойгу і начгенштабу Валерія Герасимова.

Під час заколоту були захоплені Ростов-на-Дону і Воронеж, збиті кілька вертольотів і військовий літак, унаслідок чого ліквідовано щонайменше десять російських військових.

Президент країни-агресора Володимир Путін публічно звинуватив Пригожина в зраді. Однак до вечора, після переговорів з білоруським диктатором Олександром Лукашенком, Пригожин зупинив похід своїх бойовиків на Москву і наказав розвертатися. Через кілька днів Путін подякував своїй армії та силам безпеки за те, що вони нібито запобігли заколоту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні