На війні загинули спортсменка збірної України та бойова медикиня. ФОТО

0
На війні загинули спортсменка збірної України та бойова медикиня. ФОТО
На війні проти російських окупантів загинула колишня футзалістка збірної України Елеонора Мальцева.

Про смерть 34-річної спортсменки повідомляє пресслужба Асоціації футзалу України.

У захисниці України залишився син. Під час спортивної кар’єри Елеонора виступала за «Біличанку» із Коцюбинського (Київська область), а також за національну команду. Подробиці загибелі Мальцевої не повідомляються.



Минулої доби росіяни також вбили Юлію Шевченко – заступницю командира по морально-психологічному забезпеченню, яка піклувалась про бійців підрозділу.

Про це повідомив наречений Шевченко Тарас Сухенюк.

«31 липня перестало битися серденько цієї прекрасної дівчини, нареченої, моєї майбутньої дружини. Не стало людини, яка своєю хоробрістю, працьовитістю, наполегливістю обійшла будь-кого. Вона – це янгол серед людей, яка допомагала всім, всім, хто просив і не просив допомоги. Вона завжди хотіла жити щасливо і довго, вона завжди говорила, як хоче створити зі мною велику і дружню родину. Вона завжди була за справедливість в цьому світі. Історія нашого кохання назавжди буде у наших серцях... Кохання, яке я відчув будучи з нею», – написав наречений загиблої військовослужбовиці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні