У який час треба снідати

0
У який час треба снідати
Сніданок – один із найважливіших прийомів їжі за день. Нещодавнє дослідження, в якому взяли участь понад 100 000 осіб, показало, що сніданок до 9 ранку зменшує ризик розвитку діабету 2 типу на 59%.

Про пише ТСН.

Генетика, фізична активність і здорове харчування відіграють важливу роль у ризику розвитку діабету. Однак дослідження Барселонського інституту глобальної охорони здоров’я наголошує на ще одному важливому факторі: в який час дня ви їсте.

"Сніданок може допомогти людям із діабетом більш ефективно підтримувати баланс глюкози в крові та запобігати високому рівню глюкози в крові. Крім того, сніданок може допомогти контролювати вагу, якщо загальна кількість калорій, які ви споживаєте протягом дня, не перевищує норму", - зазначили науковці.

У дослідженні також йдеться про те, що вечеряти варто до 7 вечора. Люди, які приймали участь у експерименті, і їли після 22:00, мали підвищений ризик розвитку діабету 2 типу. Крім того, на рівень ризику впливає кількість приймань їжі протягом дня . Люди, які їли п'ять або більше разів на день, асоціювалися з меншою захворюваністю.

"Деякі дослідження показали, що толерантність до глюкози знижується у вечірні години як у здорових людей, так і у тих, хто страждає на цукровий діабет, що підтверджує рекомендації їсти більше вуглеводів під час ранніх приймань їжі, як-от сніданок, і менше вуглеводів ввечері.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні