У ЗСУ попереджають українців про небезпеку 3 серпня

0
У ЗСУ попереджають українців про небезпеку 3 серпня
Після "шахедної" атаки є серйозна загроза ракетних ударів російськими окупантами по Україні, тому не потрібно ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Про це повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня Наталія Гуменюк в телемарафоні.

Вона зазначила, що корабельне угруповання розгорнуто досить потужно – 17 кораблів в Чорному морі і один корабель чергує в Азовському морі.

"Два ракетоносії продовжують бойове чергування - надводний і підводний. 12 ракет типу "Калібр" вони можуть разом нести. І це говорить про те, що після довготривалої паузи ракетоносії будуть виведені на чергування якраз після "шахедної" атаки на один з портів", - наголосила вона.

За її словами, після шахедної атаки ворог часто застосовує ракетні обстріли, спираючись на ті дані, які були отримані після попередньої атаки.

"Тобто виявлення систем протиповітряної оборони і прокладання маршрутів для ракет з максимальним ураженням. Тому сили оборони напоготові, ми усвідомлюємо небезпеку. Тому у випадку повітряної тривоги будьте особливо оперативні і прямуйте в укриття", - наголосила Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні