Росіяни змінили тактику обстрілів України іранськими дронами

0
Росіяни змінили тактику обстрілів України іранськими дронами
Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат пояснив, що у ніч проти 2 серпня російські терористи змінили тактику обстрілу України іранськими дронами. Вони запустили "шахеди" одразу з трьох напрямків.

Про це він сказав в етері телемарафону, передають Патріоти України.

Юрій Ігнат зауважив, що окупанти зазвичай атакують Україну з одного або двох напрямків, проте у ніч проти 2 серпня вони використати одразу три - Курську область, полігон Чауда в окупованому Криму і Приморсько-Ахтарськ. Речник ПС ЗСУ зазначив, що українські захисники збили 23 ворожі цілі, проте деякі все ж атакували нашу портову інфраструктуру. Щоб цього не сталось, Україні потрібно ще більше ППО.

"Наше зерно, наше продовольство, яке ми постачаємо в країни Африки та інші, аби мінімізувати продовольчу кризу у світі. От ворог зараз таку ціль собі обрав і, на жаль, дещо досягає успіхів. Але наші захисники намагаються зробити все для того, аби знищити якомога більше БПЛА", - наголосив Ігнат. Нагадаємо, у ніч проти 2 серпня ЗСУ збили 23 іранські дрони, які окупанти запустили по Україні. Частина з ворожих цілей вдарила по потах на півдні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні