У Харківській області загинули двоє військових з Волині. ФОТО

0
У Харківській області загинули двоє військових з Волині. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув 31-річний Герой з Нововолинської громади Владислав Очеретко. Герой загинув 1 серпня.

Про це повідомив мер Нововолинська Борис Карпус.

Владислав Очеретко був мешканцем Нововолинська. Воїн загинув при виконанні бойового завдання у Харківській області.

«Висловлюю найщиріші співчуття сімʼї загиблого. Хай Господь прийме його в оселях Небесних», - написав мер Нововолинська.

Інформацію щодо прибуття тіла та чину похорону повідомлять згодом.



На війні з російськими окупантами загинув 41-річний Герой із Горохівської громади Луцького району Сергій Мельничук.

Про це повідомили у Горохівській громаді, пише ВСН.

Вірний військові присязі, головний сержант-командир кулеметного відділення кулеметного взводу 1 стрілецького батальйону, молодший сержант Сергій Михайлович Мельничук загинув 2 серпня 2023 року, в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання, щодо захисту незалежності України, в районі населеного пункту Орлянське, Куп’янського району, Харківської області.

«Сумна звістка ввірвалася і в нашу сім'ю. Немає вже з нами рідного і люблячого чоловіка і тата. Ця клята війна забрала тебе в нас. Не можу повірити... Біль розриває серце», - повідомила дружина Героя.

Сергій Мельничук переїхав з сім’єю до Горохова майже три роки тому. На другий день після повномасштабного вторгнення Сергій був призваний до лав Збройних Сил України.

«Мужній, сильний, добрий та завжди готовий прийти на допомогу Сергій був гарним другом, надійним військовим товаришем, чудовим сином, братом, чоловіком, батьком для своїх діток та прекрасною людиною», - йдеться у дописі.

Про дату, час та місце прощання з Героєм повідомлять додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні