На прикордонні Рівненської області підірвався тракторист. ФОТО

0
На прикордонні Рівненської області підірвався тракторист. ФОТО
У Рівненській області на прикордонній смузі у полі підірвався тракторист.

Про це пише Еспресо Захід.

"Сьогодні в прикордонній смузі області на міні підірвався трактор. Ситуація сталася в полі, коли водій розвертався. На щастя, він живий. Друзі, вкотре закликаю звертати увагу на попереджувальні знаки. Особливо на прикордонних територіях з обмеженим доступом. Задля якісної оборони рубежів, ці ділянки - заміновані", – зазначив голова ОВА Віталій Коваль.

Як додали у поліції Рівненщини, 47-річного тракториста доставили до лікарні із попереднім діагнозом контузія.

Слідчо-оперативна попередньо з’ясувала, що в прикордонній зоні під час польових робіт водій трактора "New Holland" проігнорував огороджувальні стрічки, попереджувальні та заборонні таблички, виїхав за безпечну межу, де підірвався.

На місці події працюють також працівники Головного управління, керівництво місцевого відділення поліції, вибухотехнічної служби ГУНП, ДСНС, військовослужбовці. За результатами огляду та обстеження території прийматиметься рішення про правову кваліфікацію події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні