Яка країна охоче приймає росіян на відпочинок

0
Яка країна охоче приймає росіян на відпочинок
Поки більшість країн світу забороняють в'їзд для громадян країни-агресора, Таїланд цього року розраховує прийняти 1,2 млн. російських туристів. З початку року в країну вже приїхали 856 тис. росіян.

Про це повідомила директорка офісу з туризму в Росії Тайського управління з туризму (ТАТ) Кханіттха Пханворават, пише Главком.

«З 1 січня по липень у Таїланді побували 856,5 тис. російських туристів. За підсумками року плануємо прийняти 1,2 млн. При цьому якщо до пандемії росіяни приїжджали в основному взимку, зараз турпотік розподіляється по року більш рівномірно за рахунок продовження на літо польотних програм авіакомпаній», – сказала вона.

За словами представниці ТАТ, у першому півріччі турпотік на 10% перевищив показники рекордного допандемійного 2019 року, за підсумками якого Таїланд прийняв майже 1,5 млн. туристів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні