Знаки Зодіаку, яким пощастить 5-6 серпня

0
Знаки Зодіаку, яким пощастить 5-6 серпня
5 та 6 серпня – діяльні дні, коли просто неможливо сидіти склавши руки – енергія цього часу підштовхує людину до активних дій, метою яких мають стати кардинальні зміни у всіх сферах життя.

Про це пише ТСН.

Близнята (22.05 – 21.06)
Близнята можуть розраховувати на успіх у всіх життєвих сферах, особливо якщо вони докладуть до цього певних зусиль. Але головне в цій ситуації — віра в себе: взагалі-то, з цим у представників знака проблем немає, але сьогодні вони можуть ослабитися і сумніватися, як у своїх силах, так і в меті, яку вони поставили перед собою. Зірки радять їм не допускати навіть думок про невдачу, і тоді у них все вийде.

Терези (24.09 – 23.10)
Терези з подивом виявлять, що проблеми, які докучають їм останнім часом, вирішуються начебто самі по собі – як за помахом чарівної палички. Ну, а як компенсацію за пережите представники знака можуть отримати від зірок – або долі – подарунок у вигляді фінансів, що буквально звалилися з неба на голову: комусь із них зроблять цінний подарунок, комусь – повернуть старий борг, на який вони вже встигли махнути рукою.

Скорпіон (24.10 – 22.11)
Скорпіони – особливо ті з них, хто не дуже задоволений життєвою ситуацією, в якій опинилися останнім часом – матимуть можливість розпочати життя з чистого аркуша. Все, що було зроблено – або сказано – неправильно, начебто обнулиться, а нові кроки, які вони зроблять, виявляться напрочуд безпомилковими – про них бажати не доведеться. Головне – мати бажання змінити своє життя на краще: якщо воно буде, інше додасться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні