У Каліфорнії створюють пиво з переробленої води з душу та раковин

1
У Каліфорнії створюють пиво з переробленої води з душу та раковин
Каліфорнійська компанія використала свій досвід переробки води для створення пива зі стічних вод житлового будинку у Сан-Франциско.

Про це пише CNN, передає ТСН.

Epic Cleantec об'єдналася з пивоварнею Devil's Canyon Brewing Co. для створення Epic OneWater Brew. Це пиво виготовлене з використанням переробленої води із душових, раковин та пральних машин у Fifteen Fifty, розкішному 40-поверховому будинку.

"Будинки в усьому світі використовують 14% всієї питної води", - сказав Аарон Тартаковський, генеральний директор і співзасновник Epic Cleantec. "Майже жодна будівля не використовує цю воду повторно - ось що ми намагаємося змінити".

Пиво нині не продається через правила, що забороняють використання перероблених стічних вод у комерційних напоях, але воно стало великим хітом на конференції з екологічно безпечних будівельних технологій.

"У результаті ми виробили трохи більше 7000 банок, але не як комерційний продукт, а як освітній проєкт", - сказав Тартаковський. "Це мало по-новому розповісти історію повторного використання води. Але, чесно кажучи, ми не очікували на такий величезний відгук, який побачили".

Аарон додав, що зараз компанія веде переговори з іншими пивоварними заводами по всьому світу.

"У нас є багато людей, які просять ще пива просто тому, що це не лише цікава екологічна історія, а й те, що пиво насправді дуже смачне", — сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
комерційна назва пива "Пісікакі"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні