Чоловік затягнув у руїни та зґвалтував 8-річну дитину

0
Чоловік затягнув у руїни та зґвалтував 8-річну дитину
Житель Одещини проведе за ґратами 15 років. Чоловік затягнув у руїни та зґвалтував 8-річну дівчинку.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Прокурорами у суді доведено, що чоловік наприкінці травня 2021 року, в одному із сіл Одеського району, почав переслідувати 8-річну дівчинку, коли та поверталась додому від стоматолога на велосипеді. Схопивши за руку, він затягнув її до напівзруйнованого будинку та, попри сльози, благання та супротив дитини, вчинив дії сексуального характеру стосовно неї, застосовуючи фізичне насильство та погрози.

При цьому, засуджений наказав дівчинці нікому не розповідати про вчинені ним протиправні дії. Крім того, незадовго до скоєння вказаного злочину чоловік обікрав шість будинків своїх односельців.

Відомості стосовно засудженого внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні