Путін хоче затягнути війну до кінця наступного року: у чому причина

0
Путін хоче затягнути війну до кінця наступного року: у чому причина
Президент Росії Володимир Путін навряд чи змінить свої плани у війні з Україною до виборів у США наступного року, сподіваючись, що можливий програш президента Джо Байдена змусить США скоротити свою підтримку України та покращити позицію Росії на переговорах.

Про йдеться у заявах американських урядовців, пише УНІАН.

Так, один із чиновників заявив, що у них "немає сумнівів" у тому, що Путін "намагається протриматися" до виборів 2024 року.

Інше джерело, знайоме з розвідданими, заявило, що "Путін знає, що Трамп йому допоможе. Як і українці, і наші європейські партнери".

Європейський дипломат сказав CNN, що, на їхню думку, спроба Росії перечекати війну в Україні до виборів у США "саме є планом Путіна".

США поки що не мають явних відомостей про плани Путіна і про те, чи він навмисно затягує війну в надії на перемогу Дональда Трампа чи республіканців на президентських виборах, зазначає видання.

Але вибори наступного року залишаються ключовим фактором, який, на думку представників національної безпеки, розвідки та дипломатії Заходу, вплине на рішення Путіна в Україні, що робить ще менш ймовірним закінчення війни до кінця наступного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні