У дев’яти населених пунктах України голосили примусову евакуацію дітей

0
У дев’яти населених пунктах України голосили примусову евакуацію дітей
Під час засідання Координаційного штабу було прийнято рішення розширити примусову евакуацію дітей в Донецькій області ще дев'ятьма населеними пунктами.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Telegram-канал Мінреінтеграції.

"Учасники одностайно проголосували за проведення примусової евакуації дітей ще із дев’яти населених пунктів Донецької області, які знаходяться поблизу районів ведення бойових дій", - пише пресслужба.

Йдеться про:

Ямпiль;

Зарiчне;

Торське;

Opixyвaтку;

Никонорiвку;

Малинiвку;

Тихонiвку;

Васютинське;

Рай-Олександрiвку.

З вищезгаданих населених пунктів евакуюють близько 130 дітей.

"Також Коордштаб розглянув питання щодо стану евакуації цивільного населення із Сумської області. Наразі з 5-кілометрової небезпечної зони там вже евакуйовано 1718 людей, в тому числі 228 дітей. У 21 населеному пункті людей не залишилося. Евакуаційні заходи тривають", - додає пресслужба.

Обстріли Донецької області
Російські окупанти щодня відкривають вогонь по містах й селах Донецької області. Прифронтові населені пункти регіону, і навіть ті, що знаходяться в відносному тилу, постійно перебувають під ударами. Саме тому людей закликають евакуюватись у більш безпечні регіони України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні