Росіяни раптово закрили московський аеропорт: що сталося

0
Росіяни раптово закрили московський аеропорт: що сталося
У московському «Внуково», одному з головних аеропортів РФ, призупинено прийом та виліт літаків через нібито атаку безпілотника на Москву.

Про це повідомило пропагандистське агентство ТАСС, передає Главком.

«Сьогодні в районі 11 години була спроба прориву на Москву безпілотника. На підльоті силами ППО було знищено. Військові – молодці», – заявив мер Москви Сергій Собянін.

Міністерство оборони РФ поінформувало, що російські війська нібито припинили спробу Києва атакувати дронами об'єкти на території Московської області. За даними російського оборонного відомства, безпілотник нібито знищений на території Подільського району, постраждалих та руйнувань унаслідок цього немає.

За даними російського Telegram-каналу Mash, у повітряній гавані терміново вводився в дію план «Килим». Його вводять у виняткових випадках, коли у повітряному просторі фіксують невідомі чи небезпечні повітряні об’єкти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні