У ЗСУ закликали українців не розслаблятися: у чому причина

0
У ЗСУ закликали українців не розслаблятися: у чому причина
Найближчими днями ворог не застосовуватиме масовані ракетні і дронові атаки по Україні, але можуть бути точкові удари.

Про це повідомила керівник об'єднаного прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

Вона зазначає, потужно відстрілявшись, ворог, як правило, бере паузу: "Йдеться про ракетні масовані удари. Але тут треба бути напоготові і розуміти, що ворог час від часу тактику змінює. Цілком ймовірно вони можуть застосовувати точкові поодинокі ракетні удари", - наголосила вона.

При цьому Гуменюк закликала українців не розслаблялися.

"Літній період, спека дуже суттєво впливає на психологічний стан людей, вони розслабляються і, відпочивши за вихідні, відчувають, що життя налагодилось. Дуже всім того бажаю, але треба розуміти, що ворог продовжує нас тероризувати", - зазначила Гуменюк.

Вона повідомила, що зараз жодного ракетоносія в Чорному морі немає. За її словами, ймовірно, вони переспоряджаються, злагоджують свої дії з авіацією, розвідкою.

"Пару днів ми можемо говорити про те, що вони, скоріш за все, будуть використовувати або балістичні загрози, а це також спосіб психологічного терору, або будь-які способи атак прифронтових територій. Ракетний і дроновий терор зараз на певній паузі. Хоча їм може бути потрібно менше часу, ніж пара діб", - зазначає Гуменюк.

За її словами, одна ніч в спокійному режимі означає, що вже всі набралися сил.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні