Вночі у Волинській області негода повалила дерева та затопила авто. ФОТО

0
Вночі у Волинській області негода повалила дерева та затопила авто. ФОТО
Ввечері у неділю, 6 серпня, на Волині пройшла негода. За добу рятувальники 13 разів виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили у ДСНС Волинської області.

Так, працівники ДСНС провели деблокування проїжджої частини на трасі М-07 Київ-Ковель-Ягодин між с. Волошки та с. Уховецьк, де впали дерева та перекрили проїзд.

Окрім того, провели розкряжування дерев на автодорогах «Ківерці-Борохів» та «Ківерці-Рожище», на трасі між містами «Камінь-Каширський - Ковель».

За допомогою пожежно-рятувальних автомобілі відбуксирували два автомобілі з підтопленої вулиці Карпенка-Карого в Луцьку.

У місті Камені-Каширський розкряжували 5 дерев, що впали на дорозі на вʼїзді в місто та дерево на вулиці Мазепи.

На вулиці Кравчука у Луцьку рятувальники демонтували пошкоджену конструкцію біля торгових контейнерів на ринку «Варшавський», що впала на стоянку.

У місті Луцьку та у селі Липини рятувальники 1-ї та 25-ї ДПРЧ м. Луцька у багатоквартирному житловому будинку демонтували пошкоджені вітром елементи балконної рами, що несли загрозу людям.















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні