Як Луцьк готується до опалювального сезону

1
Як Луцьк готується до опалювального сезону
До початку опалювального сезону 100% луцьких котелень матимуть альтернативні джерела живлення.

Про підготовку Луцької міської територіальної громади до опалювального сезону йшлося 8 серпня під час розширеної наради у міського голови, пише Район.Луцьк.

За словами міського голови Ігоря Поліщука, у зв'язку з воєнним станом особлива увага має бути приділена готовності об'єктів критичної інфраструктури до опалювального сезону.

«Немає сумніву, що окупанти нам будуть намагатися зіпсувати холодну пору року, але ми не дамо їм цього зробити. Потрібно ретельно підготуватися до опалювального сезону. Станом на сьогодні вже 88% котелень підключено до дизель-генераторів. Треба за ці два місяці завершити підключення всіх котелень до альтернативних джерел живлення.

Маємо підключити в тому числі генератори, отримані від міжнародних партнерів. Також потрібно провести пусконалагоджувальні роботи, перевірити наявність запасів мастила, придбати запасні запчастини, які можуть знадобитися для швидкого ремонту дизель-генераторів», – підкреслив Ігор Поліщук.

Керівник «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк повідомив, що підприємство готове працювати у критичних ситуаціях і жителі громади будуть забезпечені водою.

«Всі дизель-генератори, отримані від міжнародних організацій та донорів, підключались в роботу одразу. Наразі раз в квартал здійснюється пробні пуски щодо їх роботи. Також є заправочна станція на 5 тисяч літрів пального, готові транспортувальні засоби для переміщення у разі необхідності мобільних генераторів. Будемо робити все, щоб до 1 вересня запустити все в роботу», – сказав Віктор Гуменюк.

Ігор Поліщук повідомив, що в лікувальних закладах та освітніх закладах також все буде готове до опалвального сезону.

«В укриттях в наших школах, наших садочках є дизель-генератори для обігріву, тож також необхідно провести всі перевірки, щоб все працювало справно і не було ніяких ексцесів і неполадок», – зазначив міський голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хотелось бы получать больше клиентов?
У нас есть решение!
Настраиваем получение заявок в реальном времени, только горячие клиенты из чатов телеграмм
Подробнее на нашем сайте https://tghook.ru/
Телеграм для связи https://t.me/nwtceo
Номер WhatsApp +79883670770
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні