На Волині поховали трьох військових, які загинули на сході України. ФОТО/ВІДЕО

0
На Волині поховали трьох військових, які загинули на сході України. ФОТО/ВІДЕО
У селі Заячиці Локачинської громади поховали 36-річного Героя Сергія Веремка, який загинув на війні з російськими окупантами. 1 серпня відбулося прощання з воїном.

Про це у фейсбуці повідомила Соломія Корольчук, пише ВСН.

Старший солдат Сергій Веремко загинув у наслідок артилерійського обстрілу окупантів, виконуючи бойове завдання в Ізюмському районі Харківської області.

Героя поховали у рідному селі.



У Ковельській громаді провели в останню дорогу 36-річного Героя Юрія Лукашука. Із Героєм попрощалися у вівторок, 8 серпня.

Про це повідомили у Ковельській міській раді.

Він загинув 16 травня цього року. Через шквальний вогонь загарбників побратими не могли забрати його з поля бою. Коли це сталося, то тіло потрібно було не лише упізнати, але й зробити експертизу ДНК.

Поховали Юрія Лукашука на Алеї Героїв міського кладовища.





У вівторок, 8 серпня, у Луцькому районі попрощалися із Воїном-Героєм Олександром Назаруком, який воював у самому пеклі війни – у Донецькій області.

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

Матрос Назарук Олександр Олександрович, 2000 року народження, загинув 31 липня 2023 року, внаслідок обстрілу противника, отримавши поранення несумісне з життям, поблизу населеного пункту Старомайорське Донецької області.

Похоронне богослужіння розпочалося зустріччю воїна у Церкві ЄХБ «Віфлеєм», на якому зібралося духовенство, представники влади та жителі громади.

Жалобна хода пройшлася вулицями міста. Поховали Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні