Відомий український гурт виступив на вечірці для росіян

0
Відомий український гурт виступив на вечірці для росіян
Український блогер Богдан Беспалов знайшов відео виступу гурту Quest Pistols на приватній вечірці на Балі, на якій були присутні і росіяни.

Про це він розповів у новому випуску своєї програми на YouTube-каналі, пише Еспресо.

Беспалов звернув увагу на те, що лідер гурту Quest Pistols Антон Савлепов виїжджає за кордон і мешкає у Польщі зі своєю дівчиною. Тепер він показав відео, яке у соцмережах поширили відвідувачі приватної вечірки на Балі, на якому видно, що перед глядачами виступають учасники гурту Quest Pistols. Музиканти виїжджають з України під приводом культурного представлення нашої країни за кордоном та зборів коштів на підтримку ЗСУ.

Як зазначив Беспалов, сторіс в Instagram викладала дружина одеського діджея Proshe. Також Валерія Проше перепостила відео з виступом Quest Pistols з профілю Роксани Геллер.

Беспалов знайшов у Геллер, яка є росіянкою, в акаунті чимало фото з Москви.

"Якщо більш детально вивчити цей захід, на якому виступає Quest Pistols в той час, коли в країні повномасштабне вторгнення, розважаючись на Балі, де повно росіян, ми можемо сміливо говорити про те, що на цьому заході було немало хороших руськіх. Тобто виходить, що гурт Quest Pistols задля того, аби збагатитись, виступає для хороших руських, а заявляє, що виступають на підтримку ЗСУ", - підсумував Беспалов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні