Під час комендантської години чиновник напав на поліцейського

0
Під час комендантської години чиновник напав на поліцейського
У Вільшані місцевий представник влади вдарив одного з правоохоронців, які зупинили його для перевірки.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Подія сталася 6 серпня близько першої години ночі. Під час патрулювання в селищі Вільшане, що на Звенигородщині, працівники патрульної поліції в комендантську годину зупинили для перевірки автомобіль “Volkswagen Touareg”. Ним керував 39-річний чиновник.

Як інформують у поліції, під час спілкування з водієм правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд за допомогою Драгеру або у найближчому медичному закладі. Однак чоловік відмовився проходити огляд та під час спілкування з правоохоронцями почав себе агресивно поводити.

“Працівники поліції намагалися вгамувати черкащанина та закликали чоловіка до порядку, проте той не реагував на законні вимоги правоохоронців, чинив опір, напав на поліцейських, завдавши одному з них удари кулаком в обличчя та тулуб”, – зазначили в поліції.

Під час проведення обшуків за місцем роботи та місцем проживання чоловіка працівники поліції вилучили відеозаписи з камер відеоспостереження та інші речові докази, що мають значення в справі.

Нині чоловіку оголошено про підозру за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні