Росіяни розтягують свої війська по всьому фронту: що це означає

0
Росіяни розтягують свої війська по всьому фронту: що це означає
Російські окупанти постійно повідомляють про перемоги на фронті, хоча насправді жодних успіхів не мають і з усіх сил намагаються втримати свої позиції.

Про це пише УНІАН.

"Вони, звичайно ж, повідомляють про видатні перемоги російської армії, про стійкість їхньої оборони. Але якщо подивитися на це з точки зору здорового глузду, то, звісно ж, жодних успіхів ми не бачимо. Російська армія відчайдушно намагається утримати ті позиції, які вона захопила", — сказав військовий експерт Сергій Грабський.

За його словами, вся стратегія армії РФ полягає лише у тому, щоб утримувати все, що можна. Загарбники намагаються "розмазати" свої резерви на усі доступні напрямки.

"Ми, проводячи контрнаступальні операції, нехай навіть обмеженого масштабу, на Мелітопольському і Бердянському напрямках проводимо, зокрема, так звані військово-поліцейські операції, коли зачищаємо траншеї противника в неймовірно складних умовах. Ми продовжуємо наступ, і, вгризаючись в оборону противника, маємо, зокрема, можливість захоплювати полонених", — додав експерт.

Грабський переконаний, що армія РФ не має зараз змоги проводити широкомасштабні наступальні дії. Це свідчить про ефективну роботу ЗСУ у принаймні останні пів року. Так, у Донецькій області противник не почувається вільно, оскільки там є Авдіївський укріпрайон. Він не дає загарбникам у повній мірі використовувати свої можливості з точки зору логістики і командної структури. Українські захисники значно ускладнюють маневри росіян і серйозно впливають на їхню логістичну структуру, не даючи їм накопичити боєприпаси, матеріальні засоби і продовжувати наступ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні