На заході України мер міста втік за кордон

2
На заході України мер міста втік за кордон
У Закарпатській області правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом перетину державного кордону України ексмером Рахова Віктором Медвідем.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

"Посадовець скористався службовим становищем та для того, щоб покинути межі України, оформив для себе відрядження до сусідньої Румунії. Офіційно поїздка мала тривати три доби, однак до сьогоднішнього дня фігурант так і не повернувся до України", - йдеться у повідомленні.

У поліції кваліфікували його дії як незаконне переправлення через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 ККУ).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клоуни. Ніхто не встановлював обмежень на пересування громадян, в тому числі на перетин кордону. Гарант не виконав п 19 ст 106 Конституції, у нас не війна, а правовий режим, обмеження свобод громадян має встановлювати верховна рада. Вона цього не зробила. Судді й прикордонники діють "на власний розсуд і ризик".
Відповісти
Сам ти клоун.В країні війна(хто її як би не називав).А сцикуни такі як ти прикриваються різними статтями.Навіть коли оголосили б( кожному персонально) ,що війна то сцикпіхота придумала б інші відмазки аби не захищати свою країну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні