У одній із областей оголосили примусову евакуацію дітей

0
У одній із областей оголосили примусову евакуацію дітей
У Харківській області місцева влада планує оголосити примусову евакуацію дітей з Куп'янського району. Йдеться про населені пункти, що розташовані поблизу зони бойових дій.

Про це в ефірі марафону повідомив керівник Харківської обладміністрації Олег Синєгубов, пише ТСН.

Очільник області каже, що станом на 11 серпня у Куп'янську мешкає 523 дитини.

"Ми оголошуємо примусову евакуацію дітей з того ж Куп'янського напрямку. Ну і щодо самого міста Куп'янськ, ми наразі розглядаємо можливість рішення про примусову, тобто обов'язкову евакуацію дітей", - заявив голова ОВА.

Слід зауважити, що Куп'янською районною адміністрацією було оголошено про примусову евакуацію цивільних мешканців з тих населених пунктів, які фактично розташовані на лінії фронту. За два дні такої обов'язкової евакуації з району виїхали 33 людини.

За словами Синєгубова, для евакуйованих з Куп'янського району є місця у гуртожитках Харкова, а також місця у Полтавській, Рівненській та інших областях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні