Полонений військовий рф принизив путіна. ВІДЕО

0
Полонений військовий рф принизив путіна. ВІДЕО
Опубліковано відео допиту комбата розвідників окупантів РФ майора Юрія Томова, який потрапив у полон ЗСУ в Херсонської області.

Про це пише Главред.

За його словами, командиром батальйону він став після того, що попереднього комбата зняли з посади в результаті розборок з вищим командуванням окупантів.

Він розповів, що при номінальній чисельності ввіреного йому підрозділу в 619 осіб, фактично в лавах батальйону було не більше 550 військових РФ.

При цьому він також розповів про високі втрати в його батальйоні в результаті бойових дій. За словами полоненого комбата, втрати в його батальйоні досягають 30% від числа особового складу всього за кілька тижнів боїв в Україні.

За словами російського офіцера, підготовкою мобілізованих військових РФ ніхто не займається, а настрої в окупаційній армії РФ вкрай незадовільні.

В полоні до Томова прийшло "прозріння" і на допиті він заявив про те, що політика диктатора Володимира Путіна сприймається у ЗС РФ критично, а серед російських солдатів в Україні багато відмовників, які не хочуть брати участь у бойових діях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні