У лісі двоє правоохоронців катували чоловіка, щоб вибити з нього зізнання

0
У лісі двоє правоохоронців катували чоловіка, щоб вибити з нього зізнання
Двоє правоохоронців у Черкаській області завезли підозрюваного в крадіжці в ліс, одягли в кайданки і били, стріляли біля голови, щоб дав зізнання.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

В повідомленні сказано, що правоохоронці вирішили якнайшвидше розкрити злочин щодо крадіжки майна. Відпрацьовуючи свої версії, вони незаконно затримали мешканця регіону та почали його "допитувати" у лісі.

"Фігуранти надягнули чоловікові кайданки на руки та почали бити. Також вони зробили кілька пострілів із вогнепальної зброї біля голови потерпілого", - розповіли в ДБР. При цьому зазначають, що, за попередньою інформацією, чоловік взагалі не мав відношення до крадіжки, про яку йшлося.

ДБР підозрює цих двох правоохоронців у перевищенні службових повноважень - вони вибивали з громадянина зізнання у злочині, причетність якого до не була доведена.

В повідомленні сказано, що обох підозрюваних затримано. "Правоохоронцям повідомлено про підозру у перевищенні службових повноважень групою осіб (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 365 КК України). Їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з заставою 200 тисяч гривень для кожного. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років", - сказано в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні