Деякі українці можуть безкоштовно орендувати житло

0
Деякі українці можуть безкоштовно орендувати житло
Українці, які були змушені покинути свої оселі через війну, можуть безплатно отримати житло в оренду.

Про це повідомили у Мінреінтеграції.

Як безплатно отримати житло на час війни
Мешканці, які евакуюються з населених пунктів Куп’янського району Харківської області, можуть знайти житло у безпечних районах країни за допомогою програми "Прихисток".

"Ініціатива створена за принципом дошки оголошень. Власники житла, які готові прихистити у себе вдома переселенців, залишають оголошення про вільне житло та контакти. А люди, які потребують житла, можуть одразу його знайти та забронювати на декілька днів або довший період. Житло у межах програми надається безплатно", - пояснили в Мінреінтеграції.

Як знайти житло:

зареєструйтеся на сайті "Прихисток"

виберіть оптимальне помешкання

сконтактуйтеся з власником житла

Ті українці, які допомогли переселенцям в межах цієї програми, отримають право на пільги. Вони зможуть отримати компенсацію від держави на сплату комунальних послуг.



Житло для переселенців
Також переселенці можуть знайти безплатне житло через спеціальні групи у соцмережах, а саме: "Житло переселенцям" у Facebook, або ж на сайті "Допомагай".

Оголошення про безплатну оренду житла для переселенців публікують і на сайті OLX, там є можливість знайти оселю як на територіях України, які віддалені від фронту, так і за кордоном.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні