У Повітряних Силах розповіли, чого чекати на День Незалежності від рф

0
У Повітряних Силах розповіли, чого чекати на День Незалежності від рф
Країна-агресор Росія цілком може вдатися до обстрілів України на День Незалежності, 24 серпня, як і в будь-який інший день. Водночас захисники українського неба продовжуватимуть контролювати ситуацію, попереджати про загрози й реагувати на них.

Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, пише Обозреватель.

На запитання журналістів він зазначив, що в цьому плані навряд чи потрібно ділитися припущеннями, знаючи підступну сутність ворога.

"Ось зараз ми з вами говоримо, а в небі перебуває 30 російських повітряних цілей. Це і безпілотники, і літаки-розвідники, винищувачі. З огляду на це від окупантів можна чекати чого завгодно і коли завгодно", – наголосив представник Повітряних сил.

За його словами, будь-які засоби повітряного нападу – питання швидке. Ворог миттєво може ухвалили рішення, привести цілі у бойову готовність і запустити їх по Україні.

"Зрозуміло, що ми будемо в ці дні більш посилено, більш виважено та впевнено контролювати обстановку, як це робимо і завжди. Тут у нас кожний день – це тривога й увага. Тому потрібно про це пам’ятати", – додав Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні