Знаки Зодіаку, які найчастіше зраджують

0
Знаки Зодіаку, які найчастіше зраджують
Не всі жінки готові зберігати вірність одному партнеру. Їх бісять заяви про те, що чоловіки полігамні, а жінки – моногамні. За словами астрологів, до зради схильні три знаки зодіаку.

Про це пише 24 канал.

Овен
На першому місці – Овен. Представниці цього знаку дуже цінують свою незалежність. Вони обожнюють пристрасть, дослідження та самопізнання. Водночас ці жінки запальні та швидко заводяться. У цей момент вони можуть зрадити. Аби Овни залишалися вірними, партнерам доведеться приділяти їм постійну увагу.

Терези
Цим знаком зодіаку керує Венера – планета любові та романтики. Одержимі красою та рівновагою, жінки люблять оточувати себе привабливими партнерами. Вони швидко захоплюються ідеєю "завжди є хтось кращий, який підійде більше", тож схильні до зради.

Близнюки
Народжені під цим знаком схильні до хитрощів. На них може бути неймовірно складно покластися, особливо коли йдеться про серйозні зобов'язання чи плани на майбутнє. Астрологи зазначають, що цим жінкам може бути не до вподоби ідея вірності. Адже сказати "так" одному означає відповісти "ні" іншому — часто іншому потенційному залицяльнику. Близнюки, ймовірно, зрадять, коли їм стане нудно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні