Стало відомо, як покарали водія маршрутки, який нахамив військовому

2
Стало відомо, як покарали водія маршрутки, який нахамив військовому
Водія маршрутки «Нововолинськ-Любешів», який хамовито поводився з військовим, покарали за цей ганебний вчинок. Також відбулася зустріч з перевізником, який працює на цьому маршруті.

Про це начальник відділу транспорту Волинської ОВА Назар Романюк, пише Insider-media.

Нагадаємо, 11 серпня стало відомо, що на Камінь-Каширщині водій маршрутки нахамив військовослужбовцю перед висадкою, а потім з його речима поїхав далі та викинув їх через 200 метрів.

Назар Романюк розказав, що це перша скарга на подібну поведінку з боку водія за тривалий час і він того ж таки 11 серпня взяв на особистий контроль цю справу.

Так, шофера та перевізника викликали в ОВА та провели профілактичну бесіду. Мовляв, водій має поважати всіх пасажирів, незалежно від професії, але сьогодні, в час повномасштабного вторгнення росії, українці об'єдналися, аби допомагати ЗСУ та всіляко їх підтримувати, і не можна толеувати прояви неповаги до військових.

Тож перевізнику винесли попередження щодо поведінки його підлеглого. Якщо подібні випадки повторюватимуться, то ОВА буде вживати більш жорсткіше покарання.

Водночас перевізник повідомив, що водія оштрафував та провів з ним «виховну» роботу.

«Закликаю жителів Волині не мовчати про подібні випадки поведінки водіїв і скаржитися своїм депутатам, головам громад та в обласну військову адміністрацію. Не можна замовчувати цих проблем, а ми готові реагувати відповідно до чинних норм законодаства», - підсумував Назар Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що це за покарання - виховна робота? А повістку вручити і на фронт відправити слабо? Щоб потім його з автобусів викидали як повернеться живим! То хлопці голови кладуть щоб воно наживалося, а йому впадло зупинитися, де просять?
Відповісти
То пиздець, це типу як в школі до директора викликали, пальчиком посварили, а воно гівно як було так і лишилося, я думаю в ЗСУ автобусники зі стажем теж потрібні, нехай би показав свою майстерність там, і не обов'язково на нулю, бо з такою бидлотою я сумніваюсь, що якийсь воїн захотів би ставати пліч о пліч.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні