Пригожин може стати новим президентом рф замість путіна?

1
Пригожин може стати новим президентом рф замість путіна?
Ватажок ПВК “Вагнер” Євген Пригожин може балотуватися в президенти в РФ, але він буде суто технічним кандидатом у Володимира Путіна.

Таку думку висловив військовий оглядач , майор запасу Олексій Гетьман, пише ТСН.

“Росія потрохи обидлячується. Кримінальників та бандитів долучають до збройних сил. Я чув промови Пригожина, він сказав, що перевагу надають тим, хто відсидів не менше 15 років за вбивство чи збройне пограбування. Тобто це одні відморозки — вся гидота, яка є. Вони спочатку долучають їх до приватних військових кампаній, а потім до регулярних частин”, — прокоментував експерт.

За його словами, у нас в країні теж є ув’язнені за не дуже тяжкі злочини, які хочуть виправитися: “Однак неможливо собі уявити, щоб в Україні прийшли і сказали, що набирають в збройні сили людей, потрібні вбивці і насильники”.

Олексій Гетьман зауважив: “В Росії така кримінальна романтика. Певний час гімн ПВК “Вагнер” займав перше місце в російських хіт-парадах. Їм це подобається, їм це притаманно”.

“Але я думаю, що росіяни не настільки відморожені, щоб проголосувати за Пригожина. Мені здається, що він буде балотуватися в президенти, але щоб у людей була альтернатива — або Пригожин або Путін. Я думаю, що Пригожин буде технічним кандидатом у Путіна”, — резюмував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це просто примітивне шоу у доброго і поганого кандидата
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні