На автодорозі зіткнулись вантажівка та скутер: загинув неповнолітний

0
На автодорозі зіткнулись вантажівка та скутер: загинув неповнолітний
У вівторок, 15 серпня, на автодорозі «Львів-Луцьк» у селі Бабичі Червоноградського району трапилася ДТП. Внаслідок зіткнення вантажівки зі скутером загинув 17-річний пасажир двоколісного.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажівки DAF, 29-річний житель одного з сіл Стрийського району, здійснив зіткнення зі скутером Unu, яким керував 16-річний місцевий мешканець.

Внаслідок ДТП водій двоколісного отримав тілесні ушкодження. Його доставили до лікарні. Пасажир скутера, 17-річний місцевий мешканець, від отриманих травм помер на місці події.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні