У Волинській області оголошена небезпека на 16-18 серпня: введені заборони

0
У Волинській області оголошена небезпека на 16-18 серпня: введені заборони
У низці областей на сьогодні, 16 серпня, оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Зокрема, пожежна небезпека оголошена і у Волинській області.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

За даними синоптиків загроза лісових пожеж з 16 по 18 серпня існує у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Київській, Житомирській, Вінницькій, Черкаській областях та у Криму.

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки оголошується, коли поєднуються висока температура та суха бездощова погода. Це призводить до високої ймовірності виникнення та швидкого розповсюдження лісових пожеж.

Рятувальники нагадують, що впродовж пожежонебезпечного періоду категорично заборонено розводити багаття у лісі та лісопосадках, спалювати відходи, заїжджати автомобілем до лісу, палити, кидати у лісі та лісопосадках непогашені сірники або недопалки, полювати з використанням вогнепальної зброї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні