На війні загинули двоє військових з Волині. ФОТО

0
На війні загинули двоє військових з Волині. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув 49-річний Герой з Волині Сергій Гапон.

Про це повідомили в Устилузькій громаді.

Відомо, що волинянин, мешканець села Рокожани загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності і цілісності нашої України 11 серпня 2023 року.

17 серпня 2023 року в Устилузькій громаді оголошено Днем жалоби в знак скорботи за загиблим військовослужбовцем.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого воїна. Вічна пам'ять та шана Герою», - висловлюють співчуття рідним у громаді.

Прощання з загиблим Захисником України, Сергієм Гапоном відбудеться у четвер, 17 серпня, в храмі села Лудин о 10.00 год. Чин погребіння відбудеться на кладовищі села Лудин.

«Просимо жителів Устилузької громади сформувати коридор шани (о 9.20 год.)», - звертаються у громаді до всіх небайдужих.



На війні, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув 25-річний захисник з Волині Василь Ільїн.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Загинув волинянин, житель села Велика Ведмежка під час виконання бойового завдання, 14 серпня 2023 року на території Харківської області.

«Двадцятип'ятирічний мужній захисник, воїн, вірний син нашої держави … Він загинув за Україну, за мир на нашій землі, за нас з вами. Висловлюю щирі співчуття мамі Валентині Василівні, татові Віталію Олександровичу, всій родині та схиляємо голову у глибокій скорботі.

Низький уклін патріоту за самовіддану любов до України, за захист кожного з нас. Світла і вічна пам'ять Герою», - висловлює співчуття селищний голова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні