Росія цинічно підтвердила ракетну атаку по Луцьку

0
Росія цинічно підтвердила ракетну атаку по Луцьку
Посольство Росії у Швеції цинічно підтвердило удар по заводу шведської компанії SKF у ніч проти вівторка. Росіяни заявили, що він нібито є легітимною військовою ціллю.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву російського посольства.

Представництво Москви нагадало пропагандистську заяву Міністерства оборони РФ про ураження "ключових підприємств військової промисловості київського режиму".

"Не вловлюєте зв'язку? Тоді пояснимо: цей завод у Луцьку - частина українського ВПК, він виробляв підшипники для "Укроборонпрому". У шведській пресі про цей факт, природно, ні слова", - стверджується в коментарі.

Після цього посольство РФ скочується в прямі погрози, обіцяючи, що "дістанеться не тільки поставленій шведській техніці, а й підприємствам військово-промислового комплексу, які працюють на них".

Проте жодних доказів співпраці шведського заводу з "Укроборонпромом" російські терористи, звісно ж, не надали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні