Зранку в Україні лунала тривога про «радіаційну небезпеку»: що відбувається

0
Зранку в Україні лунала тривога про «радіаційну небезпеку»: що відбувається
Близько 10 години 17 серпня жителі Вознесенського району Миколаївської області отримали сповіщення про "радіаційну небезпеку". В ОВА заспокоюють та говорять про навчання.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише ТСН.

"Нагадуємо, протягом 17 та 18 серпня на території Южноукраїнська та Вознесенського району проводитимуться багатоступеневі командно-штабні навчання з цивільного захисту. Наголошуємо, що всі заходи носять НАВЧАЛЬНИЙ характер. Просимо зберігати спокій. Перепрошуємо за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння", - підкреслив він.

За його словами, під час навчань планується відпрацювання практичних заходів з евакуації населення із зон умовного радіаційного зараження, ліквідації наслідків пожеж та ракетних ударів.

Кім попередив, що під час відпрацювання можливе обмеження руху транспортних засобів по дорогах регіонального та місцевого значення на території Вознесенського району.

Як свідчить мапа тривог, сповіщення про "радіаційну тривогу" було оголошено у м. Вознесенськ та тергромаді та Прибужанській тергромаді. Станом на 10:15 тривогу скасували.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні