На Волинь привезуть тіла трьох загиблих військових. ФОТО

0
На Волинь привезуть тіла трьох загиблих військових. ФОТО
У Торчинську громаду Луцького району привезуть тіло 26-річного загиблого Героя Руслана Карпюка. У п'ятницю, 18 серпня, орієнтовно о 10:30 год траурний кортеж вирушить з Луцька в Торчин.

Про це повідомили у Торчинській громаді.

У Героя залишилася наречена, яка нещодавно обирала сукню на весілля. Руслан Карпюк загинув 8 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Попрощатися з Русланом Карпюком можна біля батьківської хати в Торчині близько 11:00 години. Далі похоронний кортеж вирушить у церкву села Веселе. Поховають Руслана на кладовищі у Веселому.

Волинян просять гідно зустріти нашого Героя, сформувавши живий коридор від початку громади у селі Усичі до родинної хати та до останнього місця спочинку у Веселому і вшанувати пам'ять загиблого.

Відомо, що Руслан Карпюк був один із чотирьох бійців луцького окремого загону спеціального призначення, які загинули, звільняючи рідну землю. Відомо, що в ході операції зі звільнення української землі на одній з важких ділянок фронту героїчно загинули 4 бійці луцького окремого загону спеціального призначення «Любарт»: Роман «Ворон» Кужель, Вадим «Аркан» Бельський, Ігор «Джокер» Стасюк, Руслан «Бєлий» Карпюк.



У п'ятницю, 18 серпня, Доросинівська громада на Волині прощатиметься із Героєм Андрієм Гурським. Жителів громади просять гідно зустріти захисника.

Про це повідомили у громаді.

Тіло Героя Андрія Гурського привезуть до рідної домівки в село Тристень.

«Просимо жителів громади орієнтовно о 12:00 годині живим коридором зустріти нашого земляка», - звертаються у громаді.

О 14:00 годині відбудеться поминальна панахида. Поховають Героя на місцевому кладовищі.

«Приносимо щирі співчуття родині, близьким та друзям Андрія. Поділяємо їхнє горе. Світла пам'ять і низький уклін», - висловлюють співчуття рідним.



У п'ятницю, 18 серпня, Городищенська громада на Волині прощатиметься із Героєм Павло Михальчуком, жителем села Угринів, життя якого забрала важка хвороба.

Про це повідомили у громаді.

Відомо, що захисник був учасником АТО і військовослужбовцем, який боронив наш спокій і під час повномасштабної війни.

Торік волинянин був комісований. Увечері 16 серпня помер в одному з медзакладів району від важкого недугу.

«Попрощаємося як належить. З усіма почестями. З вдячністю. Тому, просимо віддати шану та долучитись до чину похорону, що відбудеться завтра о 12:00 у с.Угринів», - наголосили у громаді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні