Софія Ротару відмовилася виступати на концерті на підтримку України

16
Софія Ротару відмовилася виступати на концерті на підтримку України
Відома співачка Лайма Вайкуле нещодавно влаштовувала фестиваль в Юрмалі на підтримку України. На заході виступили багато відомих артистів, а серед гостей були Максим Галкін, Алла Пугачова, Андрій Макаревич та інші.

Про це пише УНІАН.

Лайма розповіла, що запрошувала і Софію Ротару, проте та не приїхала на фестиваль.

За словами артистки, її колезі ніхто не потрібен, крім її сім'ї. Зараз Ротару живе в оточенні своїх близьких і рідних, і це для неї найголовніше.

"Їй, мені так здалося, ніхто не потрібен, крім сім'ї. Тому у нас немає такого, щоб ми дзвонили одна одній кожен день. Ми говорили з нею. У нас досить близькі стосунки - я багато чого знаю про неї, а вона про мене", - сказала Вайкуле.

Вона додала, що Ротару зараз перебуває в безпеці. Однак в якій саме країні зараз живе співачка вона не сказала.

"Я знаю, що вона в безпеці, і цього достатньо для мене. Якщо вона захоче, то завжди може зателефонувати, а я не люблю нав'язуватися. Прийде час, сподіваюся, і Софа приїде до нас, якщо захоче", - додала Лайма.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-47

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Курва! А потім приїде як нічого і не було!
Відповісти
Всі вони люблять не Україну, а себе і гроші. Курва.і все!
Відповісти
Мені з сином та братом також ніхто не потрібен, крі нашої сім'ї. Тому ми троє зараз на війні. А ця курва відгородилася від України, ніби війни нема.
Та що тут дивуватися - он лобода (та, що зі шлапатими варґами) недавно у Харків приїжджала, то місцеве бидло її зустрічало мало не як святу...
Відповісти
Так вона завжди була продажна , чого дивуватися .Плюньте і забудьте .
Відповісти
Вона все життя виступала дпя москалів і ніколи не любила Україну! Молдовани не люблять Україну!
Відповісти
Стара шкапа вичікує, хто ж переможе- ось тоді вона і вилізе з концертами. В кінці кінців, вона не може "ризикувати"- у синулькіній сім'ї ж всі сидять на бабиній шиї. Причому сидять не де небудь, а у США
Відповісти
Підозріла жіночка!
Відповісти
Вона не Молдаванка, а Румунка. Молдаван нема на буковині, вони в Бессарабії( Молдавія і частина одеської обл). Румунське Прізвище батька Ротару більшовики змінили на українське Ротарь.
Відповісти
Гнати курву гет з України. То москальсько-комуняцка підстилка.
Відповісти
Вона в мирі часи при запрошені на одні і ті ж дати, вибирала, де платять більше. Могла відмовити, навіть, коли отримала передоплату. Живе з відчуттям, що світ крутиться навколо неї.
Відповісти
Живе з відчуттям, що світ крутиться навколо неї. Завжди віддавала перевагу, де платять більше. Змінювала рішення, навіть, коли вже була домовленість і передоплата. Грошима спокою душі не купиш.
Відповісти
А за що вас фашиків безумних.Любити. СОФІЯ і ротару, не курва, а Борухівна, галкін, та все інще, америкосовсько-ж... Кі, блюдолизи.Тель хай великий И ІЗРАЇЛЬ
Відповісти
Курва....курва....курва....
Відповісти
Курва....курва....курва....
Відповісти
Блядвота продажна ,повісити її так як Путіна хуйла.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні