На заході України чоловік жорстоко побив військового і забрав у нього автомат. ФОТО

0
На заході України чоловік жорстоко побив військового і забрав у нього автомат. ФОТО
У місті Кременець, що на Тернопільщині, раніше судимий місцевий житель напав на військового та жорстоко побив його, а тоді відібрав у нього автомат.

Про це повідомила місцева журналістка Зоя Карпюк, передає Еспресо.Захід.

"У Кременці вчора трапилася НП великого масштабу. Сильно постраждав військовий від рук раніше судимого злочинця. Правоохоронці затримали нелюда. Молимося, щоб постраждалий жив", – написала вона.

У поліції також вже прокоментували інцидент.

За словами очільника поліції Тернопільщини Сергія Зюбаненка, учора вперше за два місяці його служби в області довелося вводити спеціальні поліцейські операції "Сирена" та "Грім".

"Причина – озброєний злочинець, який у Кременці побив військовослужбовця та відібрав у нього автомат. Фігурант – неодноразово судимий за насильницькі злочини – грабунки, розбої, крадіжки. Зловмисник, мабуть, відчув себе героєм фільму: у бронежилеті з викраденою зброєю розгулював містом, а потім заховався у будинку, де побив співмешканку та двох її малолітніх дітей" – зазначив Зюбаненко.

Він також додав, що правоохоронці встановили місце, де перебував озброєний злочинець, оточили його та за силової підтримки спецпризначенців КОРДу провели операцію по його затриманню. У чоловіка вилучили автомат, бронежилет та інші речі потерпілого. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують заволодіння вогнепальною зброєю шляхом розбою (ч. 3 ст. 262 ККУ).

Згодом на сайті поліції також уточнили, що зловмисником виявився раніше неодноразово судимий за насильницькі злочини 42-річний житель Кременця.

"За попередніми даними, між потерпілим та підозрюваним виник конфлікт, який переріс у бійку. Коли військовослужбовець знепритомнів, зловмисник відібрав у нього автомат, бронежилет та втік у невідомому напрямку. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місце, де переховувався озброєний злочинець, оточили будинок та за силової підтримки спецпризначенців КОРДу затримали його. Від розлюченого підозрюваного поліцейські врятували співмешканку та двох її малолітніх дітей, які перебували разом з ним у помешканні", - повідомили у поліції.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні