Чого чекати кожному знаку Зодіаку після 23 серпня: слухайте своє серце

0
Чого чекати кожному знаку Зодіаку після 23 серпня: слухайте своє серце
23 серпня 2023 року Меркурій знову вступає у свою ретроградну фазу, яка триватиме до 14 вересня. Астрологія вірить, що ця планета керує нашими думками, а її рух назад по орбіті заплутує і збиває з пантелику.

Астролог Коул Протс розповів, як знакам Зодіаку зберегти зосереджений розум та ясність намірів, пише Апостроф.

Овен
Слухайте своє серце, але переконайтеся, що ваші дії детально продумані. Знайдіть баланс між погонею за своїми бажаннями та точним їх виконанням.

Телець
Тільцям доведеться вибирати між напруженою роботою і тим, що приносить їм найкращі емоції. Насолоджуйтесь хорошими речами, не нехтуючи при цьому своїми обов'язками, тримайте себе у руах.

Близнюки
Може статися щось цікаве: випливуть спогади про минуле, з'являться люди, яких ви давно не бачили. Не дозволяйте їм стати вашим єдиним фокусом, адже навколо вас – сьогодення, а попереду чекає майбутнє.

Рак
Завжди прагніть ясності, особливо якщо вас щось бентежить. Будь то ділові чи особисті питання, переконайтеся, що ви гранично чітко уявляєте свої очікування та потреби.

Лев
Настав час бути особливо пильними з вашими витратами. Чи то їжа у закладі, чи похід по магазинах чи інші покупки, зараз потрібно переглянути свої витрати. Спрямуйте енергію та інвестиції на те, що дійсно приносить користь вашому життю.

Діва
Настрій може затьмарити негативний внутрішній діалог, і відчуття, що все йде навперейми. Навіть дрібниці можуть зачепити вас за живе. Пам'ятаєте, терпіння - ваш союзник. Не перевантажуйте себе, відпустіть непотрібну напругу та зосередьтеся на турботі про себе.

Терези
Нестача енергії сигналізує, що вам потрібно розслабитися, поміркувати про те, куди ви витрачаєте свої сили. Приховані емоції можуть випливти на поверхню. Слухайте своє тіло та поважайте його потреби. Не тисніть на себе і не беріть на себе багато зобов'язань.

Скорпіон
Ви можете відчути себе трохи далеким від друзів та родини, а зв'язок із минулим може ослабнути. Пам'ятайте, що потрібно вміти пристосовуватись. Залишайтеся відкритими до змін, і ви вийдете з цього ретроградного руху зі свіжим поглядом та оновленою енергією.

Стрілець
Цей ретроградний Меркурій може трохи призупинити ваш прогрес, особливо у сферах кар'єри та соціального життя. Остерігайтеся нерозуміння, пов'язаного з роботою, а також підвищеної чутливості до начальства та колег.

Козеріг
Випробуйте себе, щоб вивчити щось нове або поринути у тему, яка вас колись цікавила. Гарний час, щоб розкрити свій розум і почати нові починання з цікавістю, а не з острахом.

Водолій
Подумайте про близькі зв'язки, які ви створили, і з'ясуйте, чого не вистачає для їхнього процвітання. Не завжди йдеться про додавання, іноді потрібно відпустити непотрібні установки, які псують ваші стосунки.

Риби
У вас можуть виникнути проблеми зі спілкуванням, коли донести свою думку буде особливо складно. Головне – не дозволяйте вашій природній доброті перетворитися на килимок, об який інші можуть витерти ноги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні