Українців просять не ігнорувати повітряні тривоги перед Днем Незалежності

0
Українців просять не ігнорувати повітряні тривоги перед Днем Незалежності
Окупанти регулярно обстрілюють українські міста та люблять символізм, тому нехтувати тривогами не варто в жодному разі. Зокрема, у цьому впевнений голова Миколаївської ОВА.

Про це пише 24 канал.

Власне, у вівторок, 22 серпня, Віталій Кім опублікував звернення, у якому закликав відповідально ставитися до повітряних тривог цього тижня. Він згадав, що 24 серпня – День Незалежності України.

Як зазначив голова обласної військової адміністрації, влада скасувала усі публічні заходи в місті на найближчий час. Проте ніхто не забороняє День Незалежності святкувати онлайн.

«Прошу всіх відповідально ставитися до повітряних тривог цього тижня, через те що в нас день Незалежності. Росіяни завжди підступні. Ми скасували всі заходи офлайн – будемо святкувати онлайн», – констатував Кім.

Власне, навряд для когось стало здивуванням, що Росія може вдарити по Україні 24 серпня. Водночас не варто занепадати духом, адже в будь-якому разі ворогові не вдасться нас знищити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні