Мер Ківерців, ймовірно, керував авто без посвідчення водія: що кажуть у поліції

4
Мер Ківерців, ймовірно, керував авто без посвідчення водія: що кажуть у поліції
Активіст та волонтер Сергій Рижков викликав патрульну поліцію до мера Ківерців Олександра Ковальчука, аби ті склали протокол за водіння без прав.

Про це він повідомив 22 серпня на фейсбук-сторінці.

Та вже після перевірки в базі поліції, як стверджує Сергій Рижков, виявилося, що посвідчення не існує.

«2022 рік зупинений патрульною поліцією Волинської області за керування автомобілем без посвідчення водія. Рішення суду штраф. 2023 рік на блокпості зупинений поліцією і було встановлено, що водій пан Ковальчук керує повторно без посвідчення водія і на авто з номерними знаками, які не відповідають транспортному засобу», ̶ написав Рижков.



Речниця поліції у Волинській області Ольга Бузулук прокоментувала деталі цієї ситуації, пише ГІТ.

«22 серпня співробітники ківерцівської поліції склали на вказаного громадянина протокол за ч. 5 ст. 126 КУпАП за те, що він керував автомобілем Renault Koleos, не маючи права керування транспортним засобом, повторно протягом року. Протокол буде спрямовано до суду. До адміністративної відповідальності особа притягувалась і раніше: у 2022 році працівники УПП у Волинській області оформляли ч.5 ст.126 КУпАП (суд наклав 40 800 грн штрафу). У 2023 році працівники УПП в Івано-Франківській області оформляли ч.2 с.126 КУпАП (за цією постановою, штраф становив 3 400 грн)», - йдеться у повідомленні.

«22 серпня співробітники ківерцівської поліції склали на вказаного громадянина протокол за ч. 5 ст. 126 КУпАП за те, що він керував автомобілем Renault Koleos, не маючи права керування транспортним засобом, повторно протягом року. Протокол буде спрямовано до суду», - додала пані Ольга.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красавчік!
Відповісти
Я не є палкий прихильник п. Ковальчука, але, здпється мені, це вже скидається на цькуаання. Нема години, щоб в інтернеті не зявилася якась булька про нього. Так і заклювати можна.
Відповісти
24грудня 2021року,о 22:35год.,в м.Луцькупо вул.Домни Гордіюк,4а,керуючи транспортнимзасобом марки«Dacia Logan»,не врахувавдорожню обстановку,не дотримавсябезпечної швидкостіруху таздійснив наїзд наперешкоду металеву конструкцію нарорзділювальній смузі,що поділяєсмуги протилежнихнапрямків руху,пошкодивши її,внаслідок чого транспортний засіб отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. Дії Ковальчук О.М. кваліфіковано за ст. 124, ч.1 ст. 139.КуАП
Суд постановив визнати винним Ковальчука ОМ у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст. 124, ч.1 ст. 130КУпАПта накласти на нього адміністративне стягненняу виді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 (сімнадцять тисяч ) гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 (один) рік. .
Відповісти
Один ліхтар на весь парк у Ківерцях, а недомер цього не бачить ? Хоча, який пастух - таке й стадо. Здобули!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні